Правителството ще гласува създаването на дружество Хелимед Сървисис“, което ще предоставя

...
Правителството ще гласува създаването на дружество Хелимед Сървисис“, което ще предоставя
Коментари Харесай

Създават дружество за спешна помощ по въздух, за него ще отговаря напусналият депутат от ПП -

Правителството ще гласоподава основаването на сдружение „ Хелимед Сървисис “, което ще дава незабавна здравна помощ по въздух. Това съобщи министър председателят Кирил Петков преди началото на днешното съвещание на Министерския съвет.

„ Правителството, които ще бъдат финансирани по Плана за възобновяване и резистентност. България най-сетне ще има незабавна здравна помощ, която ще може да оказва помощ на българските жители в границите на 60 минути след случая или така наречен „ златен час “. Това е голяма победа за българското държавно управление и българските жители “, коментира Петков.

Във вторник Министерството на здравеопазването разгласи социална поръчка за закупуването на шестте хеликоптера на обща планирана стойност 162 711 735,86 лв. с Данък добавена стойност. Очаква се те да бъдат доставени до 30 април 2026 година, като първият от тях ще бъде получен до 1 декември 2023 година

По време на дебата във връзка напускането на Народното събрание от депутата от " Продължаваме промяната " Георги Гвоздиков стана известно, че той ще дава отговор за активността на въздушните коли за спешна помощ.  от " Възраждане ", а по-късно бе доказана и от съпартиеца на Гвоздиков - Димитър Недялков, който пожела на сътрудника си триумф на новото работно място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР